Wednesday July 29th
9:00 AM Open Class building open for entries.
5:00 PM Rides Open
5:00 PM Marie & Ed in the Band shell
7:00 PM Truck Pull
8:00 PM The White Sidewalls in the Band shell 

Thursday, July 30th
7:30- 9:30 AM Pancake Breakfast 4-H Lunch stand
8:00 AM 4-H Horse Show Pleasure &Trail)
12:00 PM Folk and Fiddle in the Bandshell
2:30 PM outlaw country in the Band shell
4:00 PM 4-H & Open Swine Show
Following Swine 4-H Sheep Show &Lamb Lead & Open Sheep
Following Sheep 4-H Market Goat Show
Following Goat 4H & Open Beef Show
5:00 Country Girls Duets in the Bandshell
7:00 PM Tractor Pull
7:00 PM The Jay Schueller Hour in the Band shell
7:00-11:00 Rose Family in Beer Garden


Friday, July 31st

7:30-9:30 AM Pancake Breakfast 4-H Lunch stand
10:00 AM 4-H & Open Dairy Show
12:00 Noon 4-H & Open Rabbit
12:00 Noon Root of Rock n' Roll in Band Shell
12:30 PM Kids Pedal Tractor Pull
1:00 PM - 4:00 PM Kids Scavenger Hunt ( Cow Barn )
1:00 PM Lumberjack Show ( behind Band shell )
2:30 PM Elvis Tribute in Band Shell
3:00 PM Lumberjack Show ( Behind Band shell )
5:00 Arts In & share the Fun in front of 4-H Building
5:00 Lumberjack Show ( Behind Band Shell )
5:00 Jay Schueller / Dazzling Dave in the Band Shell
6:30 PM Music In Motion Horse Arena
7:00 Pm Bad Jack In the Band shell
7:00 PM Demolition Derby


Saturday, August 1st
7:30-9:30 AM Pancake Breakfast 4-H Lunch stand
8:00 Am Pine County Fun Run ( Pine City Beach) 
9:00 AM Open Class Horse Show
11:00 AM Demonstrations (Exhibit Bldg)and Animal Costume Class (Livestock Show Ring)
12:00 PM ED ^2 ( ED Squared)  
12:30 PM Money Scramble
1:00 PM Lumberjack Show ( Behind Band Shell )
1:00 PM 4-H Livestock Auction
1:00-3:00 Craft Beer Tasting at Band shell
1:30 PM Dazzling Dave In the Band shell
2:00 PM 4-H Pet & Cat Show
2:30 PM The Jay Schueller Hour in the Band Shell
3:00 PM Lumberjack Show ( Behind Band Shell)
4:00 PM Parade
5:00 5'til Sunrise In Band Shell
5:00 Lumberjack Show ( Behind Band Shell)
6:00 Dazzling Dave in Band Shell
7:00 PM Demolition Derby
7:00 PM 5 til Sunrise in the Band Shell

Sunday, August 2nd

7:30-9:30 AM Pancake Breakfast 4-H Lunch stand
9:00 AM 4-H Horse Fun Show
10:00 AM Church Service In the Band Shell
10:30 PM 4-H Round Robin Showmanship
12:00 Noon Gospel Group in the Band Shell
12:00 PM Home Grown Fruit Dessert In Open Class Building
2:30 PM Talent Show in Band Shell
2:30-6:30 PM Jolly Zuks in Beer Garden
4:00PM Power Wheels Demolition Derby followed by Demolition Derby