Wednesday, July 31st

9:00 AM – 6:00 PM  Open Class building open for entries

1:00 PM – 8:00 PM  Animal Exhibit Entry – Barns

3:00 PM – 10:30 PM  4-H Food Building will be open

3:00 4-H Exhibit Building Opens

5:00 PM – 7:00 PM  Neighbor’s Band – Bandshell

5:00 PM  Rides Open

7:00 PM – 11:00 PM  Buffalo Head – Event Center

7:00 PM  Truck Pull – Grandstand

Thursday, August 1st

7:00 AM – 11:00 AM  Pancake Breakfast 4-H Food Building

9:00 AM  Antique Tractor & Machinery Show by VFW

1:00 PM, 2:30 PM & 5:00 PM   Catrina Campbell & Tim Hadler – Bandshell

7:00 PM  Tractor Pull – Grandstand

7:00-11:00 PM  Rose Family – Event Center

Friday, August 2nd

7:00 AM – 11:00 AM  Pancake Breakfast 4-H Food Building

6:00 PM – 9:00 PM   Bjerke & The Ripsters – Bandshell

7:00 PM  Demolition Derby –  Grandstand

9:00 PM – 1:00 AM   The Farmer’s Daughters – Event Center

Saturday, August 3rd

7:00 AM – 11:00 AM  Pancake Breakfast 4-H Food Building

8:00 AM  Pine County Fun Run (Pine City Beach)

Noon – 4:00 PM   Dr. Kielbassa (Old Time) – Bandshell

1:00-3:00 PM  Craft Brew Rendezvous – Bandshell

4:00 PM  Parade (Downtown Pine City)

For Information about the Pine County Fair Parade on Saturday at 4PM, visit the Chamber site at

http://www.pinecitychamber.com/pine-county-parade/

5:00 PM to 6:00 PM   4-H Performing Arts Variety Show – Bandshell

7:00 PM  Demolition Derby – Grandstand

9:00 PM – 1:00 AM   Shotgun Drama Junkies – Event Center

Sunday, August 4th

7:00 AM – 11:00 AM  Pancake Breakfast 4-H Food Building

10:00 AM  Church Service – Bandshell

12:00 PM – 3:00 PM  Kids Sunday Fun Day – Grandstand, Pit area, Bandshell

– Pedal Pull, Money Scramble, Magicians, Balloon Artists, Yo-Yo Man, Ventriloquist, MN Wildlife Exhibit, Temporary Tattoos, Hair Do’s, Power Wheels Derby, and much more!!!

2:00 PM-6:00 PM  Jolly Zuks – Event Center

6:00 PM  Pine County Talent Show – Bandshell